CRAFTS

http://2.bp.blogspot.com/-KK055UBVIpw/Txbr52xQO-I/AAAAAAAAAAU/2N63DUADzDw/s1600/assalamualaikum.jpg

Hi korng!!  ni 1st tyme aiYUE update blog as tuan tanah utk column Crafts..hee~punya lar lama nak update..siap kne perli2 dgn cik partner YML MIEra nak bagi pinjam brodband dia ke tak..(hahaha~ape pun xboleh) MIEra selalu tanya bila nk update column crafts? saya jawab la bz lorh..(mmg xde masa kot..hee~blik keje dah dekat jam 7..lepak3..menguruskan diri pastu jam9 sibuk layankan adam hawa dan drama2 korea smpi kul 1mlm..dah tu ngntok tidorr laa..bz kan??hahaha) tapi bila tyme nk semangat update internet kt uma problemoss pulaa..haiyaa..hahaha~ banyak betul dugaan org "rajin" macam sy ni..hehe.
Ok lah kamu-kamu sekalian.. kalau nak tauu..sy mula menceburkan diri dalam bidang ni since 2008..masa kt U dulu..rasa mcm nk cari duit sndiri, (supaya leh tampung la gak ketidakwarasan napsu untuk memenuhkan perut yg sentiasa kebuluq ja.hahaha~). tp sy mula niaga kecil2an tumpang letak kat kedai ayah sy yang terletak di melaka sentral. So,sy cari brooch comel dan tolong jualkan..lama2 rasa..y not sy sendri yg wt kan, berkat study berdikit2 melalui incik google&bloggers  skung dah leh ada brand sndiri -YML..(Alhamdulillah..hehe)
Crafts yang kita hasilkan adalah 100% hasil kerja tangan yg xseberapa mulus ni menggunakan campuran materials felt, pvc, kertas dan perler beads..antara product yang leh kita hasilkan ialah :
  • Key chain
  • Accessories gugurl (hairband, brooch, hair clips)
  • Stationary ( Bookmark,paper clips)
  • Wedding gift ( hand bouquet, corsage@bunga kendarat
Sedia menerima tempahan mengikut permintaan &idea customer juga! hee~ >_^


No comments:

Post a Comment